Over ons

Eko-kozijn is importeur/groothandel voor alle soorten kozijnen (kunststof, aluminium, hout), deuren, segment deuren, horren, tuinhuisjes, veranda’s, dakgoten en gevelbekleding. Ons hoofdproduct is de reeks kozijnen in Aluplast, maar ook andere merken zijn bij ons verkrijgbaar tegen uiterst gunstige condities.

Polen Eko kozijn

Hoofdkantoor in Polen. Er wordt nog steeds bijgebouwd…

Wij vertegenwoordigen o.a. de grootste kozijnen fabriek in Polen en leveren hun producten waar gewenst door heel Nederland. Wij rijden met eigen auto’s, waardoor ook tijdens het transport de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Zeker in deze tijd, waarin duurzaamheid een steeds belangrijker rol speelt, is het plaatsen van kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit een uitkomst. Zowel de warmte, de straling (winterse kou door de ramen), tocht als het geluid worden beter dan ooit geïsoleerd. Hierdoor verdienen deze producten zich binnen afzienbare tijd terug en verhogen het comfort in uw leefomgeving.

Speciaal voor de nieuwbouw van energie-neutrale woningen hebben we een aantal opties die de top van de markt vormen. Extreem hoge isolatiewaarden zorgen voor een uitzonderlijk hoge isolatie, waarbij zowel de energie besparing als de verhoging van het wooncomfort optimaal bediend worden.